En ogenomtänkt oplanerad stressfylld desperat kortsemester i Maj -22

Stannar på caféet vid bron och slussen i Norsholm

Detta var inte planerat. I flera månader har jag och Micke planerat en semester till Prag och vidare ner i Europa med bil. Alla hotell var bokade, miljökort till bilen betalade, kartor utforskade och packlista för bil uppdaterad. Jag skulle träffa min dotter i Prag där hon läst under året. 

Och så kom kriget. Putins galna idéer förverkligades och hela världen befann sig i shock. Vi hoppades alla på ett snabbt slut på eländet men som alla vet blev det inte så. 

Det kändes inte rätt att åka på den rutt vi bestämt. Att sitta på café och smutta på en kaffe medan folk flydde för sina liv över gränserna... Jag ville ändå hälsa på min dotter och vi bestämde oss för att boka om resan. Stanna på lite ställen till och från Prag istället. 
Då fick Micke nytt jobb i Norge. Och utresa samma dag vi skulle åka. Vi bokade om igen och kortade ner resan. Då flyttade dom hans utresa....

Det kan ju inte bli mer tydligt att vi helt enkelt inte skulle göra denna resa. Universum har verkligen gjort allt för att tala om det 😅. Så vi gav upp. 
Och nu stog jag där med två veckor semester i maj ...Nya schemat var redan skrivet och uppdaterat så jobbet var inget alternativ. Jag började bli desperat. Hur skulle jag använda min semester!!?

Och då kom denna helt oplanerade ogenomtänkta plan i verket. En cykeltur via Göta kanal till Söderköping vidare till min väninna i Fillingerum och stanna en natt. Fortsätta till mina föräldrar i Gusum en natt. Och så ut mot Stegeborg sen till Mem och tillbaka hem. Det blev en mycket jobbig resa....